Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Informatika rovattal
Kiadja a MATFUND Alapítvány
Már regisztráltál?
Új vendég vagy?

A KöMaL pontversenyei

A KöMaL pontversenyeit 1995 óta lehet az interneten figyelemmel kisérni. A kedves Olvasó a korábbi versenyek feladatait és eredményeit is megtalálja ezen a helyen.

Ajánló

A versenykiírás

Az aktuális pontverseny szabályai.

Kérjük, hogy mindenképpen olvasd el!

Feladatok

Az idei pontversenyben kitűzött feladatok és megoldásaik. A megoldásokat a beküldési határidő után néhány nappal tesszük közzé.

Eredmények

Az idei és a korábbi évek pontversenyeinek eredményei. A versenyben elért eredményét ki-ki figyelemmel kísérheti folyamatosan frissített adatbázisunkból. A pontversenyek eredményét az 1995/96-os tanév óta tesszük közzé az interneten.

Nevezés, regisztráció

A pontversenyben való részvételnek feltétele a regisztráció és az adatvető adatok (pl. a tanáraid neve) megadása. A regisztráció nélkül küldött dolgozatokat nem értékeljük.

Elektronikus Munkafüzet

Az E-Munkafüzetben feltöltheted otthon, elektronikus formában elkészített megoldásaidat, de arra is van lehetőség, hogy a megoldásokat itt helyben, a TeX rendszer segítségével szerkeszd meg.

A korábbi évek feladatai

A korábbi évek pontversenyeiben kitűzött feladatok. A pontversenyben kitűzött feladatok szövegét az 1997/98-as tanév óta, a (vázlatos) megoldásokat pedig az 1999/2000-es tanév óta közöljük.